Comenzi magazine SUA

Comenzi magazine SUA
Prin servicul „Buy everything”, US CARGO RO va ofera posibilitatea achizitionarii oricarui produs care este comercializat pe teritoriul SUA

Majoritatea magazinelor din SUA nu expediaza in afara granitelor sau practica taxe de livrare foarte mari pentru expedierea produselor catre tari din Europa. 

Multe magazine nu accepta plata cu carduri emise de banci care nu au sediul in SUA sau care nu au Billing Address din SUA.

Solutia US CARGO RO
Ai propria adresa de livrare in SUA

Plaseaza singur o comanda si foloseste adresa sediului nostru din SUA, ca proprie adresa pentru livrarea produselor achizitionate. Ramane doar sa ne contactezi pentru stabilirea detaliilor privind livrarea produselor catre Romania.

Nimic mai simplu pentru tine, de restul ne ocupam noi! In maximum 5 - 7 zile  produsele comandate de tine vor ajunge la destinatie.

Iti intermediem serviciile de plata

Identifica produsele dorite si apoi contacteaza-ne. Trimite-ne toate detaliile, iar de achizitie ne vom ocupa noi! Plasam comanda pentru tine, efectuam plata din conturile noastre, apoi iti livram produsul sau produsele achizitionate la adresa din Romania indicata de tine.

Ce trebuie sa faci tu? Doar sa achiti un avans inainte de plasarea comenzii, in contul nostru de PayPal, urmand ca diferenta sa fie achitata ramburs la momentul sosirii coletului la adresa din Romania.