Plati si taxe

US CARGO RO

Transportul coletelor din SUA cu destinatia Romania, sau catre oricare alta tara de pe teritoriul Uniunii Europene, trebuie sa respecte normele si legislatia in vigoare aplicate atat in tara de expeditie (SUA), cat si in cea de destinatie (Romania, UE). Clientul are datoria sa consulte aceste normative inainte de a efectua o plata la comerciantii din SUA.

Pentru simplificarea procedurilor puteti contacta, prin telefon sau e-mail, unul din reprezentantii comerciali US CARGO RO. Va putem indruma cu privire la modalitatile de efectuare a comenzilor, modalitatile de plata, dar mai ales va putem oferi asistenta la completarea documentelor vamale.

Va prezentam selectiv, cateva exemple de plati/taxe obligatorii:

  • Plati efectuate in SUA: pana la 350 $ pentru asigurare si 14,5 $/colet pentru manipulare (taxa asigurare si securizare aeroport).
  • Plati efectuate in Romania: 5 $/colet pentru manipulare si avizare si 0.227 $/lb sau 0,5 $/kg (taxa de combustibil si manipulare vama).
  • Pentru operatiile de consolidare (cand se face un singur colet din mai multe) sau deconsolidare (cand un colet se imparte in mai multe) se va percepe o taxa suplimentara, a carei valoare incepe de la 5 $.
  • In cazul coletelor de mari dimensiuni, a caror greutate reala este mai mica decat greutatea volumetrica, evaluarea se va face in functie de volumul acestora si nu de greutate.

Formula de calcul:

(lungime x latime x inaltime) in inch : 166 = greutatea în Lbs (pounds)

Exemplu de calcul:

Un colet de 10 Lbs cu dimensiunile de (14 x 16 x 16) : 166 = 21,59 Lbs, aceasta fiind greutatea volumetrica.

(lungime x latime x inaltime) in inch : 366 = greutatea în KG (kilogram)

sau

(lungime x latime x inaltime) în cm : 6000 = greutatea

Accesati pagina Preturi pentru a fi la curent cu preturile practicate de US CARGO RO.

Consultanta gratuita

Iti oferim consultanta gratuita pentru achizitionarea de marfuri din SUA si te consiliem in toate etapele procesului: achizitie, metode de plata, ambalare, transport, asigurare.

Adresa:

423 Old Bridge Tpke, East Brunswick, NJ 08816, USA

Email:

uscargoro@gmail.com

Program:

Luni-Vineri: 9.00 - 19.00
Sambata: 9.00 - 16.00