Comenzi magazine SUA

US CARGO RO

Prin servicul „Buy everything”, US CARGO RO va ofera posibilitatea achizitionarii oricarui produs care este comercializat pe teritoriul SUA.

Majoritatea magazinelor din SUA nu expediaza marfa in afara granitelor, sau practica taxe de livrare foarte mari pentru expedierea coletelor catre tari din Europa. 

Multe magazine online nu accepta plata cu carduri emise de bancile care nu au sediul in SUA sau care nu au Billing Address din SUA.

Solutiile noastre

Ai propria adresa de livrare in SUA

Plaseaza singur o comanda si foloseste adresa sediului nostru din SUA ca proprie adresa pentru livrarea produselor achizitionate de pe site-uri din SUA. Contacteaza-ne apoi pentru stabilirea detaliilor privind livrarea produselor catre destinatia din  Romania.

Nimic mai simplu pentru tine, de restul ne ocupam noi! In maxim 5 – 7 zile produsele comandate de tine vor ajunge la destinatie.

Noi iti intermediem serviciile de plata

Identifica produsele dorite si apoi contacteaza-ne. Trimite-ne toate detaliile, iar de achizitie ne ocupam noi. Plasam comanda pentru tine, efectuam plata din conturile noastre, apoi iti livram produsul sau produsele achizitionate la adresa din Romania indicata de tine.

Ce trebuie sa faci tu? Doar sa achiti un avans inainte de plasarea comenzii, in contul nostru de PayPal, urmand ca diferenta sa fie achitata ramburs la momentul sosirii coletului la adresa din Romania.

Consultanta gratuita

Iti oferim consultanta gratuita pentru achizitionarea de marfuri din SUA si te consiliem in toate etapele procesului: achizitie, metode de plata, ambalare, transport, asigurare.

Adresa:

423 Old Bridge Tpke, East Brunswick, NJ 08816, USA

Email:

uscargoro@gmail.com

Program:

Luni-Vineri: 9.00 - 19.00
Sambata: 9.00 - 16.00