Transporturi periculoase

US CARGO RO

Bunurile considerate periculoase (Dangerous Goods) pot fi transportate in afara granitelor SUA doar in conditii de ambalare si etichetare speciale, si insotite de autorizatii suplimentare. Pentru a va asigura ca bunul pe care doriti sa il transportati este eligibil, in conformitate cu legislatia in vigoare de pe intreg teritoriul SUA, va recomandam sa consultati site-ul www.cbp.com.

Recomandam, de asemenea, consultarea normelor si legislatiei in vigoare aplicate atat in tara de expeditie (SUA), cat si in cea de destinatie (Romania).

Va stam la dispozitie si oferim sprijin pentru intocmirea documentatiei specifice, ambalarea si etichetarea corecta a coletelor.

Datorita incadrarii in categoria transporturilor periculoase, unele bunuri pot avea costuri de transport diferite de cotatiile standard. In acest sens, va rugam sa ne contactati prealabil pentru identificarea cotatiilor exacte. 

Consultanta gratuita

Iti oferim consultanta gratuita pentru achizitionarea de marfuri din SUA si te consiliem in toate etapele procesului: achizitie, metode de plata, ambalare, transport, asigurare.

Adresa:

423 Old Bridge Tpke, East Brunswick, NJ 08816, USA

Email:

uscargoro@gmail.com

Program:

Luni-Vineri: 9.00 - 19.00
Sambata: 9.00 - 16.00