Transport obiecte personale

US CARGO RO

US CARGO RO efectueaza transportul bunurilor dumneavoastra in doar 5 – 7 zile din momentul in care coletul ajunge la sediul nostru din SUA

Pentru ca formalitatile vamale din Romania sa se deruleze in conditii optime, fiecare colet trebuie insotit de o lista de inventar semnata de expeditor. In absenta listei de inventar exista riscul blocarii formalitatilor vamale, sanctiunile aplicate de autoritati putand conduce chiar la confiscarea bunurilor transportate.

Recomandam in acest sens, consultarea normelor si legislatiei in vigoare aplicate atat in tara de expeditie (SUA), cat si in tara de destinatie (Romania).

Atentie la urmatoarele categorii de bunuri

Transportul unor bunuri precum: alcoolul, parfumurile, spray-urile, acumulatorii, autoturismele, utilajele agricole sau piesele de schimb, necesita unele avize speciale din partea autoritatilor americane si, ca urmare, completarea unui set de documente suplimentar. Mai multe detalii despre transportul bunurilor incadrate in categoria transporturi speciale gasiti aici.

Transportul materialelor periculoase (ex. materiale pirotehnice, materiale explozive) este complet interzis. Pentru a va asigura ca bunul pe care doriti sa il transportati este eligibil, in conformitate cu legislatia in vigoare de pe intreg teritoriul SUA, va recomandam sa consultati site-ul www.cbp.com. Mai multe detalii despre transportul bunurilor incadrate in categoria transporturi periculoase gasiti aici.

Contactati-ne, telefonic sau prin e-mail, pentru a obtine informatii complete despre conditiile repatrierii bunurilor dumneavoastra. Va putem consilia astfel incat sa:

  • completati corect si complet toate documentele necesare expedierii bunurilor din SUA in Romania;
  • obtineti cea mai buna cotatie de pret pentru transportul bunurilor din orice locatie aflata pe teritoriul SUA pana la unul din sediile noastre, de unde acestea vor pleca spre Romania;
  • ambalati si sa etichetati corect coletele, pentru ca acestea sa ajunga in siguranta la adresa de destinatie.

Consultanta gratuita

Iti oferim consultanta gratuita pentru achizitionarea de marfuri din SUA si te consiliem in toate etapele procesului: achizitie, metode de plata, ambalare, transport, asigurare.

Adresa:

423 Old Bridge Tpke, East Brunswick, NJ 08816, USA

Email:

uscargoro@gmail.com

Program:

Luni-Vineri: 9.00 - 19.00
Sambata: 9.00 - 16.00