Compania

Suntem convinsi ca te putem ajuta si ne dorim sa o putem face

US CARGO RO
US CARGO RO

Sa transportam pentru dumneavoastra chiar si cele mai complexe obiecte, inseamna pentru noi chiar deviza pentru care existam.

Sa gasim solutiile optime pentru ca produsul dorit sa ajunga la dumneavoastra, inseamna pentru noi chiar misiunea pe care ne-am asumat-o.

Consultanta gratuita

Iti oferim consultanta gratuita pentru achizitionarea de marfuri din SUA si te vom consilia in tot procesul: achizitie, metode de plata, ambalare, transport, asigurare.

US CARGO RO

20

Ani de experienta

De ce noi?

US CARGO RO

Compania noastra este specializata in transportul international, cu o oferta completa de servicii profesionale care vizeaza orice tip de marfa achizitionata de pe teritoriul SUA cu destinatia Romania, sau catre oricare alta tara din Europa sau de pe alt continent.

Cui ne adresam

Oferta noastra se adreseaza in mare masura persoanelor fizice sau juridice din Romania, interesate de achizitionarea, transportul sau repatrierea unor bunuri din categorii diverse: articole vestimentare, bijuterii, alimente, electrocasnice, autoturisme, motociclete, ATV-uri, jetski-uri, snowmobile, ambarcatiuni, utilaje de orice fel, obiecte grele sau cu volum agabaritic, mobilier etc.

Servicii profesionale complete

Prin serviciul de asistenta le oferim clientilor nostri informatiile necesare achizitionarii oricarui produs comercializat pe teritoriul SUA, si ii sprijinim in procesul de pregatire (ambalare, etichetare, completare documente) si livrare a cumparaturilor efectuate.

Detalii de transport

Transportul in Romania se realizeaza intr-un timp record, de numai 5 – 7 zile. Pentru destinatia Bucuresti folosim serviciul propriu de curierat rapid, iar pentru restul Romaniei colaboram cu firme de curierat acreditate la nivel national.

Address:

423 Old Bridge Tpke, East Brunswick, NJ 08816, USA

Email:

contact@uscargoro.ro

Open Hours:

Luni-Vineri: 9.00 - 19.00
Sambata: 9.00 - 16.00