Despre Noi

Sa transportam pentru dumneavoastra chiar si cele mai complexe obiecte, inseamna pentru noi doar deviza pentru care existam.

Sa gasim solutiile optime pentru ca produsul dorit sa ajunga la dumneavoastra, inseamna pentru noi doar misiunea pe care ne-am asumat-o.

US CARGO RO este o companie specializata in transport international, a carei oferta include servicii complete de transport pentru orice tip de marfa achizitionata de pe teritoriul SUA, cu destinatia Romania sau catre oricare alta tara din Europa sau de pe alt continent.
Oferta noastra se adreseaza in mare masura persoanelor fizice sau juridice din Romania, interesate de achizitionarea, transportul sau repatrierea unor bunuri din categorii diverse: articole vestimentare, bijuterii, alimente, electrocasnice, autoturisme, motociclete, ATV-uri, jetski-uri, snowmobile, ambarcatiuni, utilaje de orice fel, obiecte grele sau cu volum agabaritic, mobilier etc.
Prin serviciul de asistenta le oferim clientilor nostri informatiile necesare achizitionarii oricarui produs comercializat pe teritoriul SUA, si ii sprijinim in procesul de pregatire (ambalare, etichetare, completare documente) si livrare a cumparaturilor efectuate.
Transportul in Romania se realizeaza intr-un timp record, de numai 5 – 7 zile. Pentru destinatia Bucuresti folosim serviciul propriu de curierat rapid, iar pentru restul Romaniei colaboram cu firme de curierat acreditate la nivel national.