Modalitati de efectuare a comenzilor

Este binecunoscut faptul ca, pentru multi europeni - printre care se numara si romani - achizitionarea de bunuri comercializate in SUA a devenit, de ceva vreme, o activitate tot mai placuta si des practicata. Chiar daca majoritatea magazinelor din SUA nu expediaza in afara granitelor sau practica taxe de livrare foarte mari pentru expedierea produselor catre tari din Europa, pentru clientii din Romania acest aspect nu reprezinta un impediment. Mai mult, exista magazine care nu accepta plata cu carduri emise de banci care nu au sediul in SUA sau care nu au Billing Address din SUA.

Pentru a facilita achizitionarea bunurilor pe care vi le doriti, US CARGO RO va ofera urmatoarele solutii:

Varianta 1. Clientul detine card de credit cu Billing Address acceptat in SUA si plaseaza personal comanda

Comenzile vor fi, in mod obligatoriu, insotite de urmatoarele informatii: numele si prenumele expeditorului, precum si adresa noastra:

Ex. John Doe
110 SE 16th Terrace
Cape Coral, Florida, 33990, USA

In aceasta situatie, clientul (beneficiarul) trebuie sa ne furnizeze un tracking number (obtinut la momentul plasarii comenzii) si informatiile necesare efectuarii transportului (nume si prenume, adresa si telefon destinatar).

Varianta 2. Clientul NU detine card de credit cu Billing Address acceptat in SUA si NU poate plasa personal comanda

La cerere, compania noastra poate plasa comanda si efectua plata pentru dumneavoastra. Produsele achizitionate ajung la unul din sediile noastre din SUA, iar in maxim 5 - 7 zile de la primire vor ajunge la adresa de destinatie din Romania.

In aceasta situatie, clientul (beneficiarul) achita un avans inainte de plasarea comenzii, in contul nostru de PayPal, urmand ca diferenta sa fie achitata ramburs la momentul sosirii coletului la adresa din Romania. Informatii necesare efectuarii transportului: nume si prenume, adresa si telefon destinatar.

Important: In cazul ambelor variante, pentru operatiile de consolidare (cand se face un singur colet din mai multe) sau deconsolidare (cand un colet se imparte in mai multe) se va percepe o taxa suplimentara, a carei valoare incepe de la 5 $.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *